Human Design

Wie ben ik nu echt? Hoe kan ik leven vanuit mijn eigen kracht? Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn leven moeitelozer wordt?

Deze vragen spelen bij vrouwen die ik begeleid in mijn 1: 1 coachingstrajecten. Deze vrouwen verlangen ernaar om vanuit hun kracht te leven, vanuit hun authentieke zelf.  Eén van de waardevolle tools die ik hiervoor gebruik is Human Design. 

Human Design geeft je jouw unieke energetische blauwdruk. Je kunt uit jouw Human Design chart aflezen wanneer jij je in kracht staat maar ook wanneer je uit je kracht bent en waar mogelijk je conditioneringen liggen. 

Deze energetische blauwdruk ligt bij je geboorte vast en kun je zien als een soort handleiding van jezelf. Op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats wordt jouw Human Design berekend. 

Ik vind inzicht hebben in je Human Design voor iedereen zo waardevol dat je ook losse Human Design sessies bij me kunt boeken. Daarnaast kun je ook een Human Design coachingstraject boeken waarin je niet alleen inzicht in jouw Human Design krijgt maar ook gaat kijken hoe je dat in jouw persoonlijke leven én in je werk kunt gaan toepassen.

Jouw persoonlijke Human Design chart

 •  Jouw energietype; laat zien hoe jouw energie werkt.
 • Jouw strategie; hoe je de dingen die je doet het makkelijkst gedaan kunt krijgen.
 • Jouw autoriteit; hoe je het beste beslissingen maakt.
 • Je gesloten centra; jouw innerlijke kracht.
 • Je open centra; daar waar jij de energie van anderen  ontvangt.
 • Je in je kracht en uit je kracht thema’s.

Human Design sessie

 
 • Een 1-op-1 reading van jouw Human Design van 90 minuten via zoom of we spreken live af. 
 •  De opname van het gesprek ontvang je na afloop via je e- mail.
 • PDF bestand van jouw chart.

Investering:  € 147,-  

Human Design vervolg sessie

 

 • Een vervolg gesprek van 60 minuten op jouw eerste  Human Design sessie. Via zoom of we spreken live af. 
 •  De opname van het gesprek ontvang je na afloop via je e- mail.

Investering:  € 117,-

Human Design coaching

Tijdens de Human Design coaching ga je de inzichten uit jouw Human Design sessie toepassen in je dagelijks leven. Zodat jij steeds meer gaat leven én werken in lijn met hoe jouw energie van nature bedoeld is. 

Je krijgt 3 online Human Design sessies  en d
aarnaast heb je gedurende 2 maanden mijn support via Voxer  (soort whatsapp).
Je kunt  24/7  je
 vragen aan me stellen, je uitdagingen en inzichten met me delen. Van maandag t/m vrijdag reageer ik altijd binnen 24 uur maar meestal doe ik dat nog eerder. 

 • 3 x  1-op-1 sessie van jouw Human Design van 90 minuten online of we spreken live af.
  Duur eerste sessie: 90 minuten 
  Duur tweede en derde sessie: 60 minuten. 
 •  Support via Voxer.
 • Opname van de sessies.
 • PDF document bestand van  jouw chart.

Duur:  2 maanden, ingaande vanaf je Human Design sessie.

Investering:  € 597,- *

 * Heb je al eerder een Human Design sessie ontvangen en wil je Human Design coaching dat kan. Super leuk zelfs! 
Je betaalt dan € 497,-  
voor de Human Design coaching voor twee sessies en Voxer support. 

Lees de ervaringen van andere vrouwen

“Ik ben erg enthousiast over de Human design reading! Het heeft mij waardevolle inzichten gebracht! Na de reading kreeg ik heel sterk het gevoel dat ik volledig mag accepteren wie ik ben, zoals ik ben. Dat iedereen uniek en prachtig is, precies goed! Dat neem ik mee in mijn dagelijks leven en wordt mij er steeds een beetje bewuster van. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik mij direct bij jou op mijn gemak voel, door jouw open en warme persoonlijkheid! Dank je wel lieve Esther.” – Isabel – 

“Bedankt van de superfijne Human Design uitleg. Ik heb mij er zo in gezien en bevestigd gevoeld. Wat ontzettend bijzonder en wat doe jij dat mooi. Heel invoelend, verhelderend, met lichtheid en een vleugje humor! Ik voel me nog meer gesterkt om mijn koers zo verder te ervaren. Heel veel dank daarvoor.” – Monique –

“Super bedankt voor de Human Design reading! Het was heel erg verhelderend. Het heeft me inzichten en ook bevestiging gegeven. Heel fijn! Je hebt duidelijk uitgelegd wat het voor mij als Projector in het dagelijks leven betekent.  Fijn dat ik in het gesprek ook echt mijn gedachten en vragen met je kon delen én dat jij ook met voorbeelden kwam uit jouw leven. Het was een hele fijne warme reading en het heeft me als mede Projector veel herkenning geven. Heel erg bedankt daarvoor.”
– Didi – 

“Al een tijd ben ik opzoek naar hoe ik meer in mijn kracht kan staan. Mijn Human design chart heeft mij zoveel herkenning gegeven dat het mij diep raakte. Nu een aantal weken verder merk ik dat ik meer mijn design leef! Dankbaar voor jou lieve Esther voor dit geschenk.” – Suzan – 

“Toen ik via Esther met Human Design in aanraking kwam, kwam het echt bij mij binnen. De (h)erkenning van mezelf dat ik ben zoals ik ben. Niet hoef te doen wat de ander wel of niet kan. Dat ik op een andere manier mijn energie gebruik. En dat dat helemaal oké is. Dat maakt zowel verdriet als vreugde in mij los. Heel erg bedankt hiervoor!” – Emilie – 

 

“Onlangs had ik een 1-op-1 HD sessie met Esther. Ik had al vaker gehoord over HD en was ontzettend benieuwd hoe ik mijn profiel van 2/5 mental projector kon interpreteren. De informatie die ik op internet vond begreep ik maar gedeeltelijk. Esther nam uitgebreid de tijd, ze heeft mijn hele profiel met alle centra uitgelegd, wat mijn strategie en autoriteit is en hoe dit zich uit in mijn persoonlijke leven. Hierbij legde Esther veel uit en was er ruimte voor mijn vragen (die ik als mental projector ook veel heb 🙂 kwam ik tijdens de sessie achter). De sessie heeft er voor gezorgd dat ik mijn HD nu beter begrijp en mij er meer bewust van ben. Dit geeft ook weer handvatten in mijn dagelijks leven en in de omgang met anderen. Het is fijn om te weten hoe mijn energie werkt en waar ik op mag letten. Deze sessie is zeker een aanrader als je meer wilt weten over jouw HD profiel!” – Femke  – 

 
 

Ik heb twee podcast afleveringen over Human Design opgenomen.
Eén aflevering waarin ik uitgebreid vertel over wat Human Design inhoudt
en in de andere podcast aflevering deel ik mijn Human Design inzichten met je.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google